Regjistrohu   ose  Kyçu   për të vazhduar në  tePazari.com
Një llogari  për të gjitha platformat digjitale
Platformë unike, kombinim i shitjeve online, shpalljeve të vogla, rezervime të villave & vetura me qera dhe digjitalizimi i çdo shërbimi që mund të digjitalizohet në Kosovë.
Platformë unike e cila iu ofron mjekëve digjitalizimin e kalendarit të vizitave si dhe pacientëve ua bën më të lehtë krijimin e një termini me 3 klikime.
Platformë me vetëm 1 qëllim... Veç oferta! VecOferta.com ju mundëson të kërkoni Veç Oferta në 4 kategori, Ushqim, Aktivitete, Produkte dhe Turizëm.
Platformë unike dedikuar të bukurës e që në të njejtën kohë ua kursen kohën e krijimit të termineve te Make-up artistët e preferuar dhe në anën tjetër e digjitalizon kalendarin e biznesve që energjinë e tyre ta koncentrojnë në punë dhe jo në termine
Platforma Veç Ushqim, Veç blej online produkte ushqimore me çmime si në market apo porosit ushqime të gatshme direkt në ndonjërin nga restauranted që veç kemi bashkëpunim.
Platformë unike që ua shpraz dollapin dhe ua mbush kuleten apo anasjelltas. Dollapi.com është platformë për shit-blerje të veshëmbathjeve të reja apo të përdorura që shiten direkt nga individët dhe jo bizneset