Këtu do të mund të rezervoni dhe të Paguani Online! avio-biletat të ndonjëres nga 185 kompanitë ajrore që tePazari.com ka nënshkruar kontratë deri tani si Wizzair, Turkish Airlines, Lufthansa etj.
Vlen të ceket se të gjitha biletat e shitura janë direkt me kompanitë e fluturimit, dhe jo me ndonjë kompani fantazmë që nuk ka egzistuar deri para disa ditëve. Ju garantojmë!

Sa i përket kërkimit të avio-biletave, do të mund të kërkoni multi-city, pra disa qytete për një herë, të filtrohen në bazë të çmimit, kohës së arritjes në destinacion, kompanisë së fluturimit etj.

Biletat sjon falas, por shërbimit i kërkimit të shpejtë dhe më i avancuari në rajon është falas :)
Ky shërbim aktivizohet pas lansimit të plotë të tePazari.com